Mexicansk fairdigret

Mexicansk fairdigret

Plantebaseret økologisk chili sin carne med kidneybønner.

Mexicansk fairdigret med kidneybønner er en mexicansk inspireret plantebaseret chili sin carne på base af spicy tomatsovs med masser af grønt.

Retten er stærk og spicy af en god gang chili. De bløde og fyldige kidneybønner får modspil af gulerod, selleri og løg. Den mexicanske fairdigret mætter og udfordrer smagsløgene med masser af styrke og varme.

Fairdigretten har det røde Økologimærke og det veganske mærke. Den er desuden naturligt fri for laktose. Fairdigretterne indeholder ikke konserveringsmidler, men opbevares på frost for at forlænge holdbarheden og samtidig bevare smag, tekstur og maksimalt næringsindhold.

Retten er et komplet måltid til én person, og så følger den naturligvis det grundlæggende princip, der gælder alle Fairdigs færdigretter: Den er uden tilsætningsstoffer, økologisk, klimavenlig og 100 % plantebaseret. Den mexicanske fairdigret er et godt bud på en lækker og nem plantebaseret middag.

Fairdigretten tilberedes i emballagen i konventionel ovn eller mikrobølgeovn.

Serveringsforslag: Server med et drys af koriander og godt brød eller nachos.

Ingredienser

Flåede tomater (hk. tomater, tomatsaft) (30%), gulerod (11%), kidneybønner (7%), pintobønner, løg, knoldselleri (4%), sukker, havsalt, SOYA (glutenfri tamari), kakaopulver, rapsolie, hvidløg, røget paprika, chili, spidskommen, peber.

Alle ingredienser er økologiske.

Nettovægt 360 g

Tilberedning

Tilberedning i mikroovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i mikroovnen på højeste effekt i 7 min. Tilberedning i ovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i en forvarmet ovn på 180°C i 35 min.

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 443 kJ (105 kcal)
Fedt 1,3 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 16 g
Heraf sukkerarter 3,1 g
Protein 5 g
Salt 0,46 g