Simregryde med masala – Mild

Simregryde med masala – Mild

Den milde simregryde med masala er en indisk/pakistansk-inspireret klimavenlig gryderet med kikærter, brune ris og glade grøntsager. Retten er meget smagfuld og krydret uden at være stærk, og så følger den naturligvis det grundlæggende princip, der gælder alle vores færdigretter: Den er uden tilsætningsstoffer, økologisk og 100 % plantebaseret! Vi har lagt en masse tid og kræfter i at finde vores udtryk rent madmæssigt, og vi synes selv, at resultatet er blevet rigtig godt! Simregryden med masala er vores første klimavenlige Fairdig-ret og findes også i en stærk version.

Det er vigtigt for os, at vores retter faktisk er hjemmelavede retter, der bare er frosset ned. Derfor bruger vi ikke smagsforstærkere, konserveringsmidler, farvestoffer og diverse andre dikkedarer, der ganske vist kan forlænge holdbarhed og andre smarte ting – men som til gengæld går ud over naturligheden og råvarerne i retten.

Vi er spændte på at høre, hvad du synes om retten. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har ideer til de næste Fairdig-retter. Skriv til Lise, så vil hun tage dine input med sig i køkkenet.

Ingredienser

Sauce (60 %): Kikærter (14 %), vand, gulerødder (8 %), rapsolie, løg, grønne bønner (4 %), kokosmælk, ristede solsikkekerner, hvidløg, salt, karry, eddike, kommen, koriander, gurkemeje, ingefær, kardemomme, nelliker, kanel, laurbærblade, cayennepeber.

Kogte ris (40 %): Brune ris

Alle ingredienser er økologiske.

Nettovægt 360 g

Tilberedning

Tilberedning i mikroovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i mikroovnen på højeste effekt i 7 min. Tilberedning i ovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i en forvarmet ovn på 180 °C i 35 min.

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 751 kJ (179 kcal)
Fedt 9,7 g
Heraf mættede fedtsyrer 1,7 g
Kulhydrat 19 g
Heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 3,0 g
Salt 0,6 g