Indisk fairdigret

Indisk fairdigret

Plantebaseret økologisk kikærtegryde med brune ris (glutenfri).

Indisk fairdigret med masala er en indisk inspireret plantebaseret kikærtegryde med masala krydderblanding lavet fra bunden, brune ris og masser af grøntsager.

Retten er smagfuld og krydret uden at være stærk. Sanserne aktiveres af duften fra Fairdigs egen masala, farvepaletten af sprøde grøntsager og ristede solsikkekerner. Fuldkornsris og proteiner i kikærterne gør dig mæt og tilfreds.

Saucen tyknes på indisk manér af løg frem for stivelsesprodukter.

Retten er et komplet måltid til én person, og så følger den naturligvis det grundlæggende princip, der gælder alle Fairdigs færdigretter: Den er uden tilsætningsstoffer, økologisk, klimavenlig og 100 % plantebaseret. Den indiske fairdigret er et godt bud på en lækker og nem plantebaseret middag.

Fairdigretten har det røde Økologimærke og det veganske mærke. Den er naturligt fri for laktose og glutenfri. Fairdigretterne indeholder ikke konserveringsmidler, men opbevares på frost for at forlænge holdbarheden og samtidig bevare smag, tekstur og maksimalt næringsindhold.

Fairdigretten tilberedes i emballagen i konventionel ovn eller mikrobølgeovn.

Serveringsforslag: Server med et drys af friske krydderurter, fx koriander, limesaft og naanbrød.

Ingredienser

Sauce (60%): Kikærter (14%), vand, gulerødder (8%), rapsolie, løg, grønne bønner (4%), kokosmælk, ristede solsikkekerner, hvidløg, salt, KARRY, eddike, kommen, koriander, gurkemeje, ingefær, kardemomme, nelliker, kanel, laurbærblade, cayennepeber.

Kogte ris (40%): Brune ris

Alle ingredienser er økologiske.

Nettovægt 360 g

Tilberedning

Tilberedning i mikroovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i mikroovnen på højeste effekt i 7 min. Tilberedning i ovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i en forvarmet ovn på 180 °C i 35 min.

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 837 kJ (201 kcal)
Fedt 13 g
Heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 17 g
Heraf sukkerarter 2,4 g
Protein 3,2 g
Salt 0,61 g