Beskyttelse af personlige oplysninger

 

Disse retningslinjer udgør Fairdigs praksis for håndtering af personlige oplysninger, der er udformet, så de er i overensstemmelse med lokale love og bestemmelser.

Formålet med denne erklæring er at beskrive de principper, der regulerer Fairdigs brug af de personlige oplysninger, som Fairdig får om dig. Ved at besøge webstedet accepterer du følgende betingelser. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Fairdig kan til enhver tid revidere betingelserne i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger ved at opdatere den.

Websitet ejes og publiceres af:

Fairdig Aps
Raffinaderivej 20, bygning E, st.
2300 København S
+45 22986919
kontakt@fairdig.dk