Om Fairdigretterne

Fairdigretterne tager dig med på rejse i de forskellige verdenskøkkener. Du kan både smage på Marokko, Indien, Mexico og Italien. Fælles for dem alle er, at 100%plantebaserede, økologiske og fulde af smag.

This slideshow requires JavaScript.

Fairdigretterne er sund fastfood. De er nemlig også nøglehulsmærkede. Det betyder at ernæringssammensætningen lever op til anbefalingerne for en sund og varieret kost.

Her kan du købe Fairdigs produkter.

Du kan varme Fairdigretterne direkte fra frost, hvor de opbevares for at sikre at vitaminer, mineraler og smag bevares bedst muligt, indtil de når din mave.

Hvis du vil blive klogere på fordelene ved at opbevare Fairdigretterne på frost, kan du læse mere her.

Emballage og tilberedning

Fairdigretterne opbevares på frost og kan tilberedes både i mikrobølgeovn og almindelig ovn. Fairdigretter kan tilberedes direkte i emballagen både i konventionel og mikrobølgeovn.

Det er vigtigt, at du beholder filmen over retten. Den damp, der dannes, er med til tilberede retten. Du skal blot sørge for at prikke huller i filmen så overskydende damp, kan slippe ud.

Når du kommer pakken i almindelig ovn, vil du opleve, at plastikken bøjer en smule. Det er helt uden betydning for kvaliteten af retten, og du skal ikke være bange for, at plastikken smelter eller bliver giftig.

Fairdigretterne har bionedbrydelig emballage og sigter mod at være så bæredygtig som muligt. Læs mere om emballagen, som kan smides direkte på komposten her.