Medieomtale

Det er så skønt, når nogle synes så godt om vores idé, at de har lyst til at skrive om os. Nedenunder har vi samlet nogle af de steder, vi er blevet omtalt i medierne.

 

Berlingske Business

“En lille dansk fødevarevirksomhed er den første i verden til at producere fødevareemballage med et tryk, der er 100 procent bionedbrydeligt”.

Læs artiklen her.

 

Globalen

“Lille dansk virksomhed står bag banebrydende miljøtiltag”

Læs artiklen her.

 

Netavisen

“Det stigende fokus på klima, bæredygtighed og økologi bliver tænkt ind i danskernes madplaner. Virksomheden Fairdig er et eksempel på den nye tankegang, da deres produkter kombinerer klimavenlig mad med emballage, som kan smides direkte i komposten”.

Læs artiklen her.

 

KLS

”Visionen om at udbrede brugen af bæredygtige produkter stopper ikke ved selve maden. Fairdig har valgt at også emballagen skal være 100 % giftfri og fri for skadelige kemikalier. KLS PurePrint leverer den fine yderemballage i PurePrint karton, som er Cradle to Cradle certificeret”.

Læs hele nyhedsbrevet her.

KLS Pureprint

 

Mad & Sport

“Fairdig er nemlig en virksomhed hvis formål er at bidrage positivt til en miljøvenlig transformation ved at levere miljøvenlige og bæredygtige færdigretter. Men miljøvenlighed alene kan ikke bære det, når det gælder mad. Maden skal være velsmagende, frisk, sund og nærende. Det må jeg sige de virkelig har forstået hos Fairdig. Det var lækkert.”

Læs hele anmeldelsen her.

mad-og-sport

 

Organic Today

“Færdigretter har altid eksisteret som et alternativ til hjemmelavet mad. Det nye er, at vi nu kræver kvalitet i færdigretterne. Eksempelvis ønsker vi, at færdigretterne skal være sunde og smagfulde, lyder det fra iværkstættervirksomheden Fairdig, der henviser til en undersøgelse, som Forbrugerrådet Tænk har lavet. Men som undersøgelsen også viser, er kvalitet en mangelvare i de fleste færdigretter i dag. Derfor vil Fairdig nu give sit bud på en kvalitetsfærdigret.”

Læs hele artiklen her.

organic-today

 

Grøn Forskel

“Nyeste skud på stammen er den veganske, klimavenlige og sunde simregryde med masala fra Fairdig, som du indtil videre kun kan købe på Nemlig.com til 55 kr. Den er 100 procent plantebaseret, og det er vi selvfølgelig vilde med her på Grøn Forskel. Og ud over den klimavenlige samvittighed det medfølger, er det også tiltrængt på sundhedskontoen.”

Læs hele anmeldelsen her.

groen-forskel