Marokkansk fairdigret

Marokkansk fairdigret

Plantebaseret økologisk Marokkansk fairdigret med bulgur.

Marokkansk fairdigret er en marokkansk inspireret plantebaseret gryderet med kikærter, bulgur, grøntsager og strejf af citron.

Retten er krydret med Fairdigs egen udgave af det marokkanske krydderi ras el hanout og har en god varme fra cayennepeber. Rettens søde dadler kompletterer de syrlige citroner, mens de ristede boghvedekerner bidrager med en mild nøddeagtig smag, og de sprøde grøntsager giver et sanseligt farvespil. Fuldkornsbulgur og proteiner i kikærterne sørger for at gøre dig mæt og tilfreds.

Retten er et komplet måltid til én person, og så følger den naturligvis det grundlæggende princip, der gælder alle Fairdigs færdigretter: Den er uden tilsætningsstoffer, økologisk, klimavenlig og 100 % plantebaseret. Den marokkanske fairdigret er et godt bud på en lækker og nem plantebaseret middag.

Fairdigretten har det røde Økologimærke og det veganske mærke. Den er naturligt laktosefri.

Alle fairdigretterne indeholder ikke konserveringsmidler, men opbevares på frost for at forlænge holdbarheden og samtidig bevare smag, tekstur og maksimalt næringsindhold.

Fairdigretten tilberedes i emballagen i konventionel ovn eller mikrobølgeovn.

Serveringsforslag: Server med et drys af friske krydderurter citronskal og et godt brød (fx marokkansk fladbrød).

Ingredienser

Vand, grov bulgur (DURUMHVEDEKERNER) (18%), kikærter (14%), løg, porrer, gulerødder, dadler, BOGHVEDEKERNER, squash, olivenolie, citronsaft (1%), havsalt, rapsolie, hvidløg, ras el hanout, citronskal.

Alle ingredienser er økologiske.

Nettovægt 360 g

Tilberedning

Tilberedning i mikroovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i mikroovnen på højeste effekt i 7 min. Tilberedning i ovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i en forvarmet ovn på 180°C i 35 min.

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 548 kJ (130 kcal)
Fedt 3,2 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 21,0 g
Heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 3,1 g
Salt 0,87 g