Italiensk fairdigret

Italiensk fairdigret

Plantebaseret økologisk pastaret med tomat.

Italiensk fairdigret med tomat er en italiensk inspireret plantebaseret pastaret med cherrytomat, squash, gulerod og fuldkornspasta penne.

Retten er mild og enkel i smagsindtrykket, som man kender det italienske køkken bedst. Tomatsmagen kommer til sin ret i et krydret samspil med basilikum, mens squash og gulerod giver bid og fylde.

Den italienske fairdigret er børnevenlig og behagelig. Fairdigretten har det røde Økologimærke og det veganske mærke og er naturligt fri for laktose. Fairdigretterne indeholder ikke konserveringsmidler, men opbevares på frost for at forlænge holdbarheden og samtidig bevare smag, tekstur og maksimalt næringsindhold.

Retten er et komplet måltid til én person, og så følger den naturligvis det grundlæggende princip, der gælder alle Fairdigs færdigretter: Den er uden tilsætningsstoffer, økologisk, klimavenlig og 100 % plantebaseret. Den italienske fairdigret er et godt bud på en lækker og nem plantebaseret middag.

Fairdigretten tilberedes i emballagen i konventionel ovn eller mikrobølgeovn.

Serveringsforslag: Server med et drys af friske krydderurter, f.eks. basilikum, en tomatsalat og ciabatta.

Ingredienser

Pasta penne (FULDKORNSDURUMHVEDEMEL, vand) (42%), flåede tomater (hk. tomater, tomatsaft) (16%), squash (11%), gulerødder (13%), cherrytomater (6%), fennikel, BLADSELLERI, løg, agavesirup, SOYA (glutenfri tamari), havsalt, salt, rapsolie, hvidløg, grøntsagsfond (persillerod, pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg, vand, havsalt, sukker, naturlig aroma), peber.

Alle ingredienser er økologiske.

Nettovægt 360 g

Tilberedning

Tilberedning i mikroovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i mikroovnen på højeste effekt i 7 min. Tilberedning i ovn: Tag papomslaget af retten. Prik hul i filmen med en gaffel. Sæt retten i en forvarmet ovn på 180°C i 35 min.

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 394 kJ (94 kcal)
Fedt 1,0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 17 g
Heraf sukkerarter 2,3 g
Protein 3,0 g
Salt 0,80 g