Brug 2019 til at få en mere bæredygtig livsstil

Brug 2019 til at få en mere bæredygtig livsstil

Et nyt år er begyndt, og intentionerne om en mere bæredygtig livsstil følger heldigvis med ind i 2019. Visioner og nytårsforsæt om bl.a. at spise mindre kød, undgå for meget madspild, blive bedre til at genbruge og spare på engangsplastik er visioner, som ikke blot er hensigtsmæssige, men også nødvendige, hvis vi skal forsøge at redde kloden fra fortsat overbelastning. Men hvor skal man lige starte henne? Og hvordan ændrer man sine vaner og mange års faste rutiner og indgroede handlinger? Det er der heldigvis råd for!

Grøn Forskel giver nemlig i deres senest artikel et bud på, hvordan du nemt og overskueligt kan komme i gang med en mere bæredygtig livsstil. De opstiller 52 bud på nye grønne vaner, som du kan implementere fra uge til uge i hele år 2019. På denne måde undgår du at kaste dig over det hele på én gang, men kan i stedet taget ét skidt ad gangen – smart!

De første to vaner handler om at lave en grøn madplan og skære ned på kødforbruget – vaner, der taler direkte til Fairdigs koncept. Så hvis du vil nemt og hurtigt i gang med en mere bæredygtig livsstil, kan du jo starte med en fairdigret 😉

Du kan hele artikel her: https://groenforskel.dk/baeredygtig-livsstil/