Bionedbrydelig emballage

Når du åbner en pakke af de plantebaserede retter fra Fairdig, får du ikke bare plantebaseret og velsmagende mad, men også mad, som er klimavenlig. Og når det indre er klimavenligt, skal det ydre selvfølgelig også være det.

Derfor er Fairdigretternes yderemballage 100 % bionedbrydelig. Det betyder, at du kan smide pappet direkte i kompostbunken, hvor det helt naturligt omdannes til næringsstoffer i naturens eget kredsløb. På den måde kan du nedsætte dit klimaaftryk, når du vælger en Fairdigret.

 

Den bionedbrydelige ydreemballage giver Fairdig “Cradle to Cradle”-mærkning, som er den første miljøcertificering for fødevareemballage. Den sikrer, at emballagen ikke forurener og tærer på jordens ressourcer, men indgår i naturens eget kredsløb. Det betyder, at Fairdigs yderemballage ikke giver affald, og at den ikke er giftig for mennesker og miljø.

 

Det er KLS Pureprint, der står bag Fairdigs specialdesignede trykfarver, papir og hjælpematerialer. Læs mere om dem her, og se videoen nedenfor for at følge emballagens rejse “Cradle to Cradle”.